info@buurtvereniginghierden.nl tel: 0341-451 546 Mob. 06-82 70 10 17

Zaalverhuur

Deze zaal is geschikt voor het houden van bruiloften, partijen, recepties, bijeenkomsten, jaarvergaderingen, beurzen, tentoonstellingen en uitvoeringen van toneel-, muziek- of zangverenigingen en nog veel meer. De zaal beschikt over een podium van ± 50 m². Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van geluid en een beamer. Voor het huren van deze zaal zijn de kosten vanaf € 80,00 waarbij het verplicht is de consumpties af te nemen van de buurtvereniging. De grote zaal heeft een capaciteit voor ± 170 personen. Er bestaat de mogelijkheid om zaal ‘West’ bij de grote zaal te betrekken. De capaciteit bedraagt dan ± 220 personen.

Voor het reserveren van de grote zaal hanteren wij het volgende tarief:
1 Dagdeel € 80,00

Neem gerust contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

.

Deze zaal is in 2011 geheel gerenoveerd, medio 2015 is ook de gehele toiletgroep gerenoveerd. Deze zaal is uitermate geschikt voor het houden van verjaardagen, recepties, bijeenkomsten en vergaderingen tot maximaal 40 personen. De huur van deze zaal bedraagt € 50,00. Voor verenigingen die wekelijks gebruik willen maken van deze zaal hanteren wij een gereduceerde prijs.

Bij deze zaal is het mogelijk dat u uw gebak en hapjes zelf verzorgd. U bent wel verplicht om de drankjes af te nemen van het Dorpshuis. De zaal kan worden gehuurd met en zonder bediening.

Deze zaal is geschikt voor het houden van verjaardagen, recepties, bijeenkomsten, vergaderingen tot maximaal 45 personen. De huur van deze zaal bedraagt € 50,00. Voor verenigingen die wekelijks gebruik willen maken van deze zaal hanteren wij een gereduceerde prijs.

Bij deze zaal is het mogelijk dat u uw gebak en hapjes zelf verzorgd. U bent wel verplicht om de drankjes af te nemen van het Dorpshuis.
De zaal kan worden gehuurd met en zonder bediening.